Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewa z jajem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 5
rzodkiewka 5
szczypiorek 1
jogurt naturalny 100 ml
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewa z jajem

Jajka gotujemy na twardo i kroimy w większą kostkę. Rzodkiewkę kroimy w kostkę i mieszamy z jajkami. Do miski dorzucamy także drobno posiekany szczypiorek. Wszystko mieszamy ze sobą dodając jogurt naturalny. Na koniec całość doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z tostami na śniadanie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 10.08.2013 10:09
mniam *
wlicka 23.02.2013 00:12
pyszna;>
ElizaT 03.02.2013 20:31
lubię
MagdaXXX 06.08.2012 11:50
mniam
manaika 26.07.2012 23:02
pycha
[email protected] 16.06.2012 09:51
Pyszne
Tika4444 01.05.2012 17:04
ciekawy pomysł
Tika4444 01.05.2012 17:04
ciekawy pomysł
Tika4444 01.05.2012 17:04
ciekawy pomysł
Katarzyna54 19.04.2012 09:18
mmmm... pachnie wiosną
Betka 19.04.2012 01:06
super:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak