Ryba po Japonsku

Ryba po Japonsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1 kg filetów z pangi

  • 1 słoik ogórkow kiszonych

  • 3 srednie cebule

  • 2 szkl. wody

  • 2 łyzki cukru

  • 4 łyzki keczapu pikantnego

  • 4 łyzki octu

  • sól

  • 4 łyzki przecieru pomidorowego

  • olej

    1/2 szkl.
  • papryka konserwowa

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Usmazona rybe kroimy w duze kostki wkładamy na dno naczynia
Papryke ogórki kroimy w dsrobna kostke
cebule, wode,olej, cukier i reszte składnikow zagotowujemy wrzucamy ogórki i papryke i zalewamy tym farszem rybe zostawiamy dop wystygniecia Rybe ta podajemy na zimno

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat