Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

halibut w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

halibut 2 szt
mąka 1 szklanka
jajko 2 szt
sól do smaku do smaku
olej do smażenia 2 szk
Pieprz ziołowy mielony Prymat 1 opak

Przepis i sposób przygotowania na: halibut w panierce

Kroki postępowania

1
Halibuta myjemy , kładziemy na talerz. Solimy, pieprzymy ( mozna dodac paprykę ).
Krok 1 - halibut w panierce foto
2
Najpierw obtaczamy w mące , następnie maczamy w rozbełtanym jajku. I znowu wkładamy do mąki. Wychodzi cos takiego jak na zdjęciu.
Krok 2 - halibut w panierce foto
3
Patelnie rozgrzewamy, lejemy olej. Rybę smażymy ok. 8 min z jednej strony na małym ogniu.


Smacznego !
Krok 3 - halibut w panierce foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.07.2013 10:05
powinno być zdjęcie główne
Mysiunia 16.12.2012 16:30
tylko gdzie ten halibut?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak