Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakąska dobra i zdrowa z selera naciowego i szynki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 1 szt
szynka parmeńska 1 opakowanie
Musztarda francuska Prymat
oliwa
mix sałat

Przepis i sposób przygotowania na: Zakąska dobra i zdrowa z selera naciowego i szynki

Sałaty myjemy i układamy na półmisku. Na niej będziemy układać zakąski. Seler kroimy wzdłuż w pałeczki. Każdą pałeczkę zawijamy w plasterek szyneczki i układamy na sałacie. Robimy sos. Musztardę francuską mieszamy z oliwą . Takim sosem polewamy przystawkę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 01.08.2012 18:19
ładnie wygląda ;)
iwa643 17.04.2012 07:03
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak