Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 sztuka
gotowy sernik na zimno 1 sztuka
czekolada 0.5 tabliczki
brzoskwinie w puszce 1 puszka
galaretka brzoskwiniowa 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

Upiecz biszkopt z 4 jajek. Włóż do tortownicy.Czekoladę pokrój na małe części. Przygotuj masę wg przepisu na opakowaniu i dodaj kawałki czekolady-wymieszaj. Przełóż na biszkopt. Włóż do lodówki aż masa zastygnie. Przygotuj galaretkę. Brzoskwinie pokrój w paski i ułóż na masie. Zalej tężejącą galaretką. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 10.04.2013 08:16
bardzo lubimy
sara1 26.02.2013 08:25
pychotka
Izka192 19.12.2012 18:28
uwielbiam serniki,pycha.
MAR3STA 11.11.2012 19:31
super
wojr63 01.06.2012 21:04
boski
Rafał10 01.06.2012 18:04
Takie serniczki są wyśmienite !
Dorian 26.05.2012 11:27
pycha
Monika78 06.05.2012 22:19
prezentuje sie swietnie
Kikiriki 22.04.2012 17:57
super
smile 19.04.2012 20:34
wygląda apetycznie
Mysiunia 17.04.2012 10:05
uwielbiam serniki na zimno:)
cooleczka 16.04.2012 20:51
mój ulubiony :)
treonina 16.04.2012 20:50
z przyjemnością zjadałbym kawałeczek
1j1o1l1a1 16.04.2012 20:32
wygląda smakowicie
Emilia22 16.04.2012 20:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak