Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zaiekana biała.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biała kiełbasa
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Zaiekana biała.

Kroki postępowania

1
Białą kiełbasę nakłuwam widelcem , obkładam plasterkami cebuli i zawijam w folię aluminiową. Można obsypać czosnkiem, ale niekoniecznie.
Krok 1 - Zaiekana biała. foto
2
Taką wkładamy do nagrzanego piekarnika.
Krok 2 - Zaiekana biała. foto
3
Po 15 minutach odwijam i jeszcze nakłuwam widelcem. Wkładam do piekarnika rozwiniętą i trzymam do czasu zarumienienia.
Krok 3 - Zaiekana biała. foto
4
Smacznego.
Krok 4 - Zaiekana biała. foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 19.04.2012 22:37
prosto, inaczej, smacznie :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak