Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka w chrzanie.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chrzan tarty
udka kurczaka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Udka w chrzanie.

Kroki postępowania

1
Udka posolić i popieprzyć, nasmarować chrzanem. Odłożyć na noc do lodówki.
Krok 1 - Udka w chrzanie. foto
2
Następnie włożyć w rękaw do pieczenia i piec w piekarniku ok godziny.
Krok 2 - Udka w chrzanie. foto
3
Pod koniec pieczenia rozciąć folię i piec jeszcze do zarumienienia skórki.
Krok 3 - Udka w chrzanie. foto
4
Smacznego.
Krok 4 - Udka w chrzanie. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 13.08.2012 11:58
fajne
maciek7 02.05.2012 20:40
super
pacpaw 19.04.2012 22:36
nieźle to wykombinowałaś
ziutula
ziutula 16.04.2012 15:44
fajnie smakują z chrzanem...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak