Składniki:
pierś z kurczaka | 2 szt. |
olej | 4 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | |
sos chili słodko-pikantny | 3 łyżki |
orzechy nerkowca | 1 szkl. |
sos sojowy | 2 łyżki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
woda | 4 łyżki |
dymki ze szczypiorkiem | 1 ęczek |
pierś z kurczaka | 2 szt. |
olej | 4 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | |
sos chili słodko-pikantny | 3 łyżki |
orzechy nerkowca | 1 szkl. |
sos sojowy | 2 łyżki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
woda | 4 łyżki |
dymki ze szczypiorkiem | 1 ęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: