Składniki:
pierś z kaczki | 1 szt. |
pieprz syczuański | 1 łyżeczka |
sos | |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
woda | 3 łyżki |
sól | |
olej do smażenia | |
wino białe wytrawne | 3 łyżki |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
kiełki | 1 (fasoli) |
pierś z kaczki | 1 szt. |
pieprz syczuański | 1 łyżeczka |
sos | |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
woda | 3 łyżki |
sól | |
olej do smażenia | |
wino białe wytrawne | 3 łyżki |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
kiełki | 1 (fasoli) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: