Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy z chrzanem żurawinowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 0,5 kg
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy z chrzanem żurawinowym

Mięso umyć, osuszyć ,pokroić na plastry.Rozbić na kotlety,posolić ,oprószyć pieprzem i na każdy plaster mięsa nałożyć łyżkę chrzanu żurawinowego.Dobrze zwinąć roladki,Olej rozgrzać na patelni ,obsmażyć roladki,potem podlać wodą i dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 20.07.2012 00:06
ekstra;)
olkaaa 23.04.2012 09:24
super
Motorek 17.04.2012 09:56
smaczne
Wacław 17.04.2012 09:49
smaczne mięsko !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak