Składniki:
mleko | 10 łyż. |
śmietana 18 proc | 5 łyż. |
ser edamski | 200 g |
serek topiony | 100 g |
oliwki | 100 g |
sól | 1 szczypta |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżecz. |
pieprz | 1 szczypta |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
kapary | 1 łyżecz. |
mleko | 10 łyż. |
śmietana 18 proc | 5 łyż. |
ser edamski | 200 g |
serek topiony | 100 g |
oliwki | 100 g |
sól | 1 szczypta |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżecz. |
pieprz | 1 szczypta |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
kapary | 1 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: