Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z ziemniakami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela 5 plastrów
ziemnia 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z ziemniakami

Ziemniaki obieramy i gotujemy. Kiedy ziemniaki zaczną się gotować kładziemy mortadele na rozgrzaną patelnie. Smarzymy z obu stron. Mortadele należy zasmażyć ale nie spalić. Na jej wierzchu ma się wytworzyć cieniutka chrupiąca warstwa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kekerboom 22.04.2012 14:39
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak