Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serniczek wielkanocny na zimno

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek naturalany homogenizowan 5
galaretki truskawkowe 3
migdały 50 g
herbatniki 2 opakowania
brzoskwinie w puszce 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Serniczek wielkanocny na zimno

2 galaretki tężejące mieszam z serkami homogenizowanymi (proporcja 2 galaretki na 2 szklanki wody). Do foremki wyłożonej papierem do pieczenia układam herbatniki, wylewam masę serową połączona z galaretkami. Na masie układam brzoskwinie i płatki migdałowe.Na koniec jak już sernik stężeje wylewam 3 galaretkę i wstawiam do lodówki na noc. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 28.08.2012 19:14
ogromna pysznosc
wulkanxd 12.08.2012 15:45
pyszności!!
wulkanxd 12.08.2012 15:45
pyszności!!
caralajna 30.07.2012 16:43
zachcający
Mati13 20.07.2012 16:29
pieknie wygląda
Aneta41 01.07.2012 18:47
Taki serniczek pyszny na teraz
cooleczka 28.05.2012 19:47
super
Ada-Gaba 03.05.2012 19:01
super
Justyna37 23.04.2012 08:15
pycha
melonik 20.04.2012 07:22
pycha
dianix 19.04.2012 07:28
piękny sernik, masz swietne talerze, mi sie takie póki co marza:)
Gosia20 17.04.2012 18:55
to ciacho jest wspaniałe
Gosia20 15.04.2012 11:33
pycha
gottrina 14.04.2012 08:34
musze wyprobować przepisu na ten serniczek
Kamila/kami007 14.04.2012 00:38
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak