Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoska ziołowa bagietka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
pesto 0,5 słoiczka
szynka 7 plasterków
cebula do smaku
pesto czerwone 0,5 słoiczka

Przepis i sposób przygotowania na: Włoska ziołowa bagietka

Bagietkę pokroić w kromki, posmarować pesto, położyć plasterki szynki i posypać serem. Na ser można posypać cebulką. Piec 10 min w 180 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 18.12.2012 20:53
mmmm palce lizac
czekoladka_m 30.10.2012 17:04
mniam!! Musi być pyszne
dagmara020 30.10.2012 08:54
wygląda bosko:)
monisia8585 09.10.2012 10:25
pyszności :)
RenataZ-et 16.06.2012 11:03
super bagietka
IlonaAlbertos 12.06.2012 10:37
Apetyczna :)
Ania67 07.06.2012 14:38
to na pewno coś dla mnie
Monika63 04.06.2012 18:38
świetna:)
bursztynek 25.05.2012 22:43
mniam, apetycznie wygląda, aż jeść się chce
Aneta41 24.05.2012 12:14
świetna
Seba 03.05.2012 06:17
super
caralajna 17.04.2012 22:52
bagietka z pesto jest godna polecenia :)
edita15 13.04.2012 22:28
ładne
tom 13.04.2012 22:25
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak