Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa ryżowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 4 łyżki
marchew 1 sztuka
seler 1/2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
kostka rosołowa 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
mięso wołowe 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa ryżowa

Mięso gotujemy w garnku zalane wodą, dodajemy ostkę rosołową i gotujemy ok 30 minut, następnie dodajemy starta na tarce marchewkę seler i pietruszkę, oraz dodajemy 4 łyżki ryżu. Wszystko dodajemy jednym czasie, na koniec zupę należy doprawić przyprawami i można dodać nać pietruszki do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 01.06.2012 10:21
pyszna :)
iwona25 31.05.2012 10:30
smaczna!
gosia561 29.05.2012 09:04
dobra dla dzieci
Marta1986 13.05.2012 19:40
super
Marta1986 13.05.2012 19:40
super
Norgiusz 02.05.2012 07:58
mniam
mirosława4 16.04.2012 15:46
smaczna
Wojt@s
Wojt@s 16.04.2012 10:10
extra
agnieszka214 15.04.2012 11:16
uwielbiam
ronald88 14.04.2012 14:42
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak