Karp z grilla

Karp z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1 sztuka
  • natka pietruszka

    1 garść
  • cebula

    1 sztuka
  • oliwa z oliwek

    wg uznania
  • ogórek szklarniowy

    1 sztuka
  • sól

    wg uznania
  • pieprz

    wg uznania
  • pomidor

    1 sztuka
  • karp

    5 płaty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek kroimy w krążki, cebulę, pomidora, marchewkę kroimy w małe kawałki. Wszystko wsypujemy do jednego naczynia i mieszamy. Polewamy na koniec oliwą z oliwek i przyprawiamy solą, pieprzem. Na kwadratowy papier aluminiowy 15x15 cm lejemy trochę oliwy z oliwek i rozprowadzamy po papierze. Każdy płat ryby solimy z obu stron. Następnie dajemy na papier. Na to wcześniej przygotowaną sałatkę. Pieczemy na grillu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

09.06.2012 08:42
ale fajnie wyglada

Iwusia

22.03.2011 23:31
wygląda wyśmienicie :)

Lidia11

12.09.2010 14:45
musi byc smaczny

Matik

06.08.2010 12:08
supoer

mehia

09.07.2010 08:13
apetyczny :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat