Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JEŻ Z PASTY TWAROGOWEJ

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 20 dag
Szczypiorek cienki 1/2 pęczka
Ziele angielskie całe Prymat 3 ziarna
twaróg 30 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: JEŻ Z PASTY TWAROGOWEJ

Twaróg zmielić razem z makrelą oddzieloną od ości , doprawić papryką i dokładnie wymieszać. Uformować jeżyka ,ze szczypiorku zrobić kolce a z ziela angielskiego oczy i nos. podawać z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 06.09.2013 19:10
bardzo ladny
rjustysia 29.10.2012 18:55
Świetna propozycja śniadaniowa, od razu humor dwa razy lepszy :)
Aleksandraa 24.07.2012 19:10
ale ekstra
dorotka0000025 16.07.2012 14:30
swietny
romanrafal
romanrafal 15.07.2012 09:38
śliczny i napewno bardzo dobry:)
reniatka 11.07.2012 10:18
rewelacyjny jeżyk-gratulacje
Krystyna32 05.07.2012 16:20
świetny jeżyk
IrenaM 27.06.2012 21:50
super pomysł na podanie, w weekend mam gości to wykorzystam :)
Izabela/bella81 24.06.2012 09:38
świetny
IZABELA29 21.06.2012 09:16
jaki milusi
edi 15.06.2012 21:20
genialny! Nie dość,że ciekawy wygląd to jeszcze cudny smak ;)
anulka69 14.06.2012 14:50
super
monika1968 31.05.2012 15:15
Ciekawie wygląda
Juleczka20 22.05.2012 22:35
fajny jeżyk
Juleczka20 22.05.2012 22:35
fajny jeżyk
Gosia20 22.05.2012 10:35
wow świetny
kanu83 16.05.2012 11:54
bomba
rjustysia 12.05.2012 11:42
Wygląda świetnie :)
Ada-Gaba 12.05.2012 10:56
śliczny
Ewelina38 11.05.2012 20:45
jest tak śliczny, że aż szkoda jeść.... :)
daria2911 11.05.2012 08:58
super
daria2911 11.05.2012 08:58
super
Katarzyna59 08.05.2012 09:33
jaki śliczny
jozefinach 06.05.2012 09:53
Piękny.
jasiek 30.04.2012 20:10
jak żywy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak