Składniki:
kapusta kiszona | 1,5 kg |
kiełbasa mazowiecka | 2 sztuki |
kości wieprzowe | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
śliwki suszone | |
przecier pomidorowy | |
ketchup pikantny | |
boczek | 30 surowy bez kości |
kapusta kiszona | 1,5 kg |
kiełbasa mazowiecka | 2 sztuki |
kości wieprzowe | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
śliwki suszone | |
przecier pomidorowy | |
ketchup pikantny | |
boczek | 30 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: