Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka naleśnikowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 10 szt.
kapusta kiszona 1,5 kg
pieczarki 1 kg
cebula 2 szt.
masło
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka naleśnikowa

Ugotować kapustę, odsączyć i pokroić. Pieczarki i cebulę w kostkę, poddusić na maśle. Kapustę wymieszać z pieczarkami i doprawić do smaku.Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć naleśnika na dnie, potem część farszu i robić tak aż do wykorzystania składników, Na wierzchu ma być naleśnik, położyć na nim trochę masła. Zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 28.07.2012 20:24
wygląda świetnie
krokodyl 04.07.2012 15:31
fajne
koala 24.05.2012 23:40
świetnie się prezentuje
Ewelina47 24.05.2012 13:13
ojj smaczna
emeslive 11.05.2012 22:07
Robię podobną, ale na słodko. Super pomysł!
Andysz 06.05.2012 16:18
fajna;)
Andysz 06.05.2012 16:18
fajna;)
Renata16 25.04.2012 16:06
mniamuśne
Pajecznik 22.04.2012 15:24
Zawsze chciałam spróbować, ale nigdy nie miałam okazji, bo naleśniki za szybko znikały :) fajny przepis.
Justyna Jussstiii 17.04.2012 09:26
polecam
Wojt@s
Wojt@s 17.04.2012 08:38
extra
Karolinka111 13.04.2012 18:44
Pyszne :P)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak