Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KLUSKI Z WĄTROBY

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka 100 g
jajko 2 szt
mąka 60 g
masło 1 łyżka
sól do smaku
zielenina 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: KLUSKI Z WĄTROBY

Jaja umyć. Wątrobę opłukać, zemleć w maszynce. Masło rozetrzeć z żółtkiem, wątrobą, posiekaną zieloną pietruszką, ubitą pianą z białek, przesianą mąką, wymieszać lekko. Małe kluseczki kłaść na gotującą się zupę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 17.04.2012 14:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak