Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KLUSKI BISZKOPTOWE Z KROCHMALU PSZENNEGO

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krochmal pszenny 5 łyżek
jajko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: KLUSKI BISZKOPTOWE Z KROCHMALU PSZENNEGO

żółtka oddzielić od białek, Ubić sztywną pianę z białek, połączyć z żółtkiem i przesianym krochmalem pszennym. Metalową łyżeczką kłaść małe kluseczki na gotująca się osoloną wodę lub zupę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 17.04.2012 14:18
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak