Składniki:
serek homogenizowany | 200 gram |
cukier puder | 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2,5 łyżki |
likier kokosowy | 15 ml |
śmietanka | 1/2 szklanki |
galaretki pomarańczowe | 2 sztuki |
mandarynka | 1 do dekoracji |
twaróg | 300 (mielony) |
serek homogenizowany | 200 gram |
cukier puder | 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2,5 łyżki |
likier kokosowy | 15 ml |
śmietanka | 1/2 szklanki |
galaretki pomarańczowe | 2 sztuki |
mandarynka | 1 do dekoracji |
twaróg | 300 (mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: