Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa żółta do obiadu

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Fasolka szparagowa żółta 1 słoik
Zasmażka:
bułka tarta pikantna
masło

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa żółta do obiadu

jeśli mamy fasolkę w słoiku to odkręcamy słoik i wraz z płynem wlewamy do naczynia i podgrzewamy a jeśli świeżą to musimy oczyścić,umyć,pokroić i ugotować w osolonym wrzątku,na suchej patelni zrumienić bułkę tartą na złoty kolor następnie dodać masło wymieszać aby się rozpuściło a zasmażka zrobiła się płynna w między czasie odcedzamy odgrzaną fasolkę i polewamy zasmażką podajemy od razu po przyrządzeniu jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 03.03.2014 12:23
pyszna od obiadku
Wacław 26.05.2013 10:55
pyszna do II dania !
Kuchareczka2 18.04.2012 09:57
uwielbiam taka fasolkę
Angelika10 13.04.2012 00:36
pyszna jest ;)
1j1o1l1a1 12.04.2012 19:35
żółta jest smaczna
jolanta19 12.04.2012 18:51
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak