Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z mięsa wg uznania
fasolka w sosie pomidorowym 1 puszka
ziemniaki duże 3 szt.
marchew 1 szt.
Majeranek suszony Prymat do smaku
przyprawy do smaku
kabanos 2 szt.
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolkowa

Ziemniaki i marchew obieramy i kroimy w kostkę. Mięso, ziemniaki i marchew gotować do miękkości. Kabanosy pokroić w kostkę i dorzucić do zupy, wraz z fasolką. Całość doprawić i zagotować.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 25.01.2013 00:52
super fasolowa
Andysz 02.05.2012 08:35
mniam mniam;))
mela25 01.05.2012 07:30
bardzo smaczne
melonik 25.04.2012 13:54
pycha
agnieszka214 17.04.2012 08:09
uwielbiam
ronald88 12.04.2012 19:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak