Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos Ravigott

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 350 g
szpinak 300 g
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos Ravigott

Szpinak opłukać, ugotować, osączyć. Przetrzeć przez sito, wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 26.05.2012 19:01
swietny =)
sunnymood 26.05.2012 18:58
rewelacja ;);)
Natalia40 24.04.2012 15:44
superr
kanu83 19.04.2012 16:29
Pyszny musi być- chetnie spróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak