Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASZEROWANE JAJKA II !

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 7 SZT
papryka mielona DO SMAKU
sos czosnkowy DO SMAKU
cebula 1 SZT
jajko ugotowane na twardo 6 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: FASZEROWANE JAJKA II !

JAJKA KROIMY WZDŁUŻ NA POŁOWY WYJMUJEMY ŻÓŁTKA. CEBULĘ KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ I PODSMAŻAMY NA PATELNI DODAJĄC POKROJONE DROBNO PIECZARKI WSZYSTKO DUSIMY. DO GOTOWYCH PIECZAREK DODAJEMY ŻÓŁTKA Z JAJEK I WSZYSTKO MIESZAMY. PRZYGOTOWANYM FASZER NADZIEWAMY BIAŁKA , NAKŁADAMY WCZEŚNIEJ PRZYGOTOWANY SOS CZOSNKOWY I POSYPUJEMY MIELONĄ PAPRYKĄ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 30.11.2013 08:54
rewelacja!!!
kamyk 18.06.2013 10:04
super jajka
Aneta41 29.04.2012 20:20
świetne!!!
Rafał10 19.04.2012 10:20
Robię podobne :) Ale mimo wszystko inne, pomysłów na jaja faszerowane jest mnóstwo ! Muszę wypróbować i Twój przepis :)
eduszo
eduszo 12.04.2012 18:12
Muszą pysznie smakować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak