Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gorąca czekolada z nutą migdałową

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czekolada gorzka 1 tabliczka
mleko 1,5 szklanki
olejek migdałowy 5 kropli

Przepis i sposób przygotowania na: Gorąca czekolada z nutą migdałową

Czekoladę pokruszyć, wrzucić do mleka, dodać kilka kropelek olejku migdałowego, zagotować mieszając co jakiś czas.
Kiedy zacznie się gotować, zostawić jeszcze na 2minutrki na palniku, żeby czekoladka sobie troszkę zgęstniała


SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 22.10.2013 10:32
pewnie smaczna:)
Bernadeta1 11.07.2013 14:37
na zimowy wieczór dla poprawienia nastroju rewelacyjna
Katarzyna47 31.08.2012 14:27
Na zimę w sam raz.
jozefinach 20.05.2012 10:26
Lubię taką czekoladę.
parysek10 12.04.2012 15:50
musi smakować wybornie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak