Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hamburgery

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 4 sztuki
hamburgery wieprzowe 4 sztuki
ser żółty 4 plastry
kapusta pekińska 2 liście
ogórki kiszone 2 sztuki
cebula 1 sztuka
majonez do smaku
ketchup do smaku
musztarda do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Hamburgery

Kroki postępowania

1
Bułki przekrój na pół i podgrzej w piekarniku, hamburgery podsmaż na łyżeczce margaryny, aż się lekko zarumienią.Gdy będą już prawie gotowe na każdym połóż plasterek sera i poczekaj aż się roztopi.
Krok 1 - Hamburgery foto
2
Ogórki, kapustę, cebulę pokrój w bardzo drobną kostkę. Spód bułki posmaruj ketchupem, potem dodaj kapustę, ogórki i cebulę.
Krok 2 - Hamburgery foto
3
Następnie dodaj hamburger z serem, odrobinę musztardy i całość przykryj wierzchem bułki posmarowanym majonezem.
Krok 3 - Hamburgery foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 25.03.2013 19:10
domowe najlepsze ale ja daję mięso wołowe
kate.500 21.10.2012 22:35
pycha
Magdalena/26Mooi 25.07.2012 13:21
bardzo smaczne
gosia1988 16.06.2012 16:48
super
jeta72 22.05.2012 10:22
takie domowe są najlepsze :-)
Ania67 22.05.2012 09:02
pycha
Kas2 18.05.2012 23:29
bardzo smakowite
Mysiunia 03.05.2012 16:59
takie domowe to z chęcią bym zjadła :)
Katarzyna59 26.04.2012 13:44
najsmaczniejsze domowe
smile 23.04.2012 22:08
raz na jakiś czas- czemu nie?=)
sunnymood 17.04.2012 21:42
moje ulubione:)
Anna146 12.04.2012 05:41
super obiad do szybkiego zjedzenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak