Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzodkwi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiew 2 szt.
cebula 1 szt.
śmietana 1/2 szklanki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzodkwi

Rzodkiew obrać, zetrzeć na tarce i posolić. Cebulę obrać i drobno posiekać, dodać do rzodkwi. Całość wymieszać z kwaśną śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MONIKA62 08.10.2012 17:16
pycha
cooleczka 16.02.2012 09:19
smaczna
anoosia 08.06.2011 02:15
jeszcze nie jadlam takiej
Magdalena/26Mooi 13.11.2010 06:31
jak dla mnie-super;)
iwona332 16.09.2010 14:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak