Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory w puszcze 1
wołowina bez kości 30 dag
marchew 2 szt
pietruszka 2 szt.
seler korzeniowy poł
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
cebula
oliwa
cukier
sól
pieczarka
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa

Ugotować wywar z mięsa, dodać warzywa i przyprawy. Cebulę opiec na ogniu i dodać do zupy. Po ok. 20-30 minutach wlać pomidory z puszki oraz 2 łyżki oliwy, posypać bazylią i pietruszką. Gotować ok. 15 minut. Podawać z makaronem bądź ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia/tubisiek 12.07.2012 22:32
z chęcią bym zjadła :)
bgs1984 28.05.2012 09:20
mniam
marzenciak1985 28.05.2012 09:14
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak