Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oczka z kremem czekoladowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopciki 130 g
krem czekoladowy 1/2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Oczka z kremem czekoladowym

Krem czekoladowy wykładam z lodówki, wstawiam na kilkanaście sekund do kuchenki mikrofalowej, aby się rozpuścił i łatwiej było nim smarować ciastka. Biszkopciki wykładam z opakowania, każde ciastko smaruję od płaskiej strony kremem czekoladowym. Zlepiam z drugim suchym biszkopcikiem i odstawiam. Tak postępuję aż do wyczerpania biszkopcików. Gotowe biszkopciki przechowuję w lodówce. Podaję z ciepłym mlekiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 25.09.2012 22:53
szybko i smacznie
EWI 11.04.2012 10:08
fajny przepis :)
daria2911 10.04.2012 21:10
proste i smaczne
monika1968 10.04.2012 19:08
Szybko i mam nadzieje że smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak