Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory faszerowane fetą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 4 szt.
ser feta 150 g
czosnek 2 ząbki
szczypiorek 1/2 pęczka
jogurt naturalny 3 łyż.
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory faszerowane fetą

Pomidory myję, ścinam z nich wierzchy i wydrążam. Miąższ wydrążony z pomidorów kroję w małą kostkę. Ser feta ucieram z jogurtem na pastę. Dodaję drobno posiekany szczypiorek, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz pokrojony miąższ. Doprawiam do smaku pieprzem. Farszem napełniam pomidory. Przykrywam ściętym wierzchem. Podaję.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 25.07.2012 22:29
pycha
[email protected] 03.07.2012 09:50
super
[email protected] 03.07.2012 09:50
super
[email protected] 03.07.2012 09:50
super
[email protected] 03.07.2012 09:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak