Składniki:
biała kiełbasa | 0.5 kg |
ćwiartka z kurczaka | |
domowy zakwas do żurku | |
korzeń chrzanu | |
śmietana kwaśna | 5 łyżek |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
ząbek czosnku | |
cebula | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
biała kiełbasa | 0.5 kg |
ćwiartka z kurczaka | |
domowy zakwas do żurku | |
korzeń chrzanu | |
śmietana kwaśna | 5 łyżek |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
ząbek czosnku | |
cebula | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: