Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udko z chińskimi warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udko z kurczaka 2
olej
sos meksykański 100 ml
przyprawy
warzywa 200 (chińskie)

Przepis i sposób przygotowania na: Udko z chińskimi warzywami

Do garnka wkładamy udka, zalewamy je wodą dodajemy wszelkie przyprawy i warzywa - gotujemy tradycyjny rosół. Na patelnie wlewamy nieco oleju i przesmażamy warzywa, następnie dodajemy sos oraz gorące, ugotowane do miękkości udka z kurczaka. Całość przesmażamy 3-4 minuty, doprawiamy do smaku wedle uznania i podajemy na obiad.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 19.06.2013 09:28
pyszny obiadek!
Justyna Jussstiii 19.04.2012 14:29
super
Robert10 10.04.2012 20:22
świetna potrawa
Kekerboom 10.04.2012 09:45
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak