Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto manną i miodem usłane
Kaszę gotujemy w mleku, pozostawiamy do ostygnięcia. Dodajemy resztę składników(z cytryn należy wycisnąć sok) i dokładnie miksujemy. Polewamy polewą i zdobimy wedle uznania.
mąka | 4 szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyż |
cukier puder | 1/2 szkl |
miód | 5 łyżek |
margaryna | 125 g |
jajko | 3 szt |
kakao | 2 łyżki |
masa | |
mleko | 0,5 szkl |
kasza manna | 0,5 szkl |
żółtko jajek | 1 szt |
margaryna | 125 g |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cytryna | 3 szt |
cukier puder | 0,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: