Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos tatarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzybki marynowane 20 gram
cebula sztuka
ogórki kiszone 2 sztuki
majonez 3 łyżki
śmietana 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sos tatarski

Grzyby, cebulę i ogórki drobno siekamy. Majonez mieszamy ze śmietaną i musztardą. Do sosu majonezowego dodajemy resztę składników. Przyprawiamy solą i pieprzem. Podajemy do jajek i wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak