Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica wieprzowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1,4 kg
cebule 2 szt
tymianek
sól
pieprz
olej do smażenia
grejpfrut 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica wieprzowa

Z mięsa wykroić kości, zalać niewielką ilością wody wymieszanej z sokiem z grejpfruta, dodać pokrojone cebule, tymianek, sól, pieprz, gotować ok 30 min. Wyjęte z wywaru mięso pokroić na grube plastry i smażyć na oliwie z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta34 02.06.2012 17:48
dobre
Elżbieta17 25.04.2012 09:31
super:)
marzenciak1985 14.04.2012 21:42
mniam
Wojt@s
Wojt@s 13.04.2012 08:48
extra
Natalia40 12.04.2012 11:37
mniam
Aneta41 09.04.2012 21:45
mmm palce lizać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak