Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane oliwki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cielęcina 100 g
bułka 1 szt
jajko 1 szt
masło 20 g
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
sól
mleko 100 ml
oliwki 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane oliwki

Bułkę umoczyć w mleku, wycisnąć i zemleć razem z mięsem, doprawić utartą gałką muszkatołową ,wymieszać z jajkiem i masłem , Faszerować wydrążone oliwki , wiązać nitką i gotować w rosole około 10 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 14.05.2012 15:56
ciekawe jak smakuje
Motorek 05.05.2012 08:01
fajne
elzbietar64 18.04.2012 21:00
coś pysznego, niebo w gębie
Natalia40 10.04.2012 23:39
Mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak