Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica po rusku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 15 szt
śmietanka 15 łyżek
szczypiorek 1 łyżka
masło 50 g
sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica po rusku

Na maśle lekko podrumienić szczypior i wlać jajka zmieszane ze śmietanką i solą. Podawać gdy zgęstnieje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta34 05.05.2012 21:46
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak