Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwona kapusta teściowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek
mąka
masło
cebula
jabłko
kapusta czerwona 1

Przepis i sposób przygotowania na: czerwona kapusta teściowej

czerwoną kapustę szatkujemy na drobno gotujemy w osolonej wodzie z odrobiną octu aby nie straciła koloru

Skwarki robimy z pokrojonego boczku smażymy na oleju

gdy kapusta będzie miękka dodajemy do niej skwarki pokrojone na drobno jabłko
z mąki masła robimy zasmażkę i dodajemy do kapusty całość przyprawiamy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eeee 27.05.2012 11:31
1 czerwona kapusta, boczek, 3 grube plastry mąka, 2 łyżki masło, 2 łyżki cebula, 1 sztuka jabłko 1 sztuka
Ania67 12.05.2012 14:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak