Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 6 szt
jajko 5 szt
cebula 1 szt
majonez do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na patelni aż się zarumieni. Dodajemy do niej pokrojone w bardzo drobną kosteczkę pieczarki i dusimy. Jajka gotujemy na twardo obieramy ze skorupek i wyjmujemy żółtka. Zółtka mieszamy z uduszonymi pieczarkami przyprawiamy kucharkiem do smaku i faszerujemy nimi jajka. Na każde faszerowane jajko nakładamy majonez.
Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 22.03.2013 11:56
mniam mniam
Rybciia 13.09.2012 14:18
bardzo lubię :-)
Norgiusz 06.09.2012 05:27
super
MagdaXXX 02.09.2012 12:14
mniam
Natalia40 24.06.2012 21:39
bomba
Mariusz10 12.06.2012 22:38
smaczne
Piotr-21 26.05.2012 19:04
smaczne
jozefinach 19.04.2012 10:16
Lubię takie jaja.
smile 16.04.2012 18:45
Na pewno przepyszne:)
ewaa 15.04.2012 20:35
super
Robert10 13.04.2012 05:10
pyszne
Dorian 12.04.2012 09:23
super
Ewelina47 11.04.2012 21:26
pycha
m1monika 10.04.2012 16:53
smaczne jajeczka
teresa18 10.04.2012 16:46
pyszne
olkaaa 09.04.2012 16:44
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak