Krok

original

Jajka gotujemy na twardo 8 minut od zgotowania, studzimy. Do misy robota przekładamy obrane jajka i miksujemy.

Krok

original

Szczypiorek drobno siekamy.dodajemy 2 łyżki kremu dijonnaise, który jest oryginalnym francuskim sosem, który łączy łagodny smak majonezu z wyraźnym smakiem musztardy Dijon, dodajemy również 2 łyżeczki chrzanu ze słoika, posiekany szczypiorek i doprawiamy solą i kolorowym pieprzem wg uznania

Krok

original

Mieszamy łyżką. Masę przekładamy do szprycy.

Krok

original

Zwijamy 12 plastrów szynki gotowanej w rożki i napełniamy masą, przewiązujemy w połowie szczypiorkiem.

Krok

original

Na talerzu układamy rożki szynki i dekorujemy połówkami pomidorów i kiełkami rzodkiewki.



Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    jeśli smakują tak jak wyglądają to rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Na prawdę smakują rewelacyjnie, do tego robi sie je błyskawicznie.
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    Ładne to to :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pychota!
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super wyglądają :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo apetycznie wyglądają na zdjęciu. Aż chce się zjeść troszkę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    fantastyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    podobne rożki jadłem kiedyś na weselu i były pyszne. Muszę chyba zmierzyć się z tym przepisem we własnej kuchni :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !