Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pomidorki sałatką ryżową z ananasem i kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 1 kg
majonez 1/2 słoika
ryż 1 woreczek
ananas 1/2 szt
jajko 4 szt
kukurydza 1/2 szt
pędy bambusa 1/2 puszki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pomidorki sałatką ryżową z ananasem i kukurydzą

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu .Po gotowaniu odcedzamy i studzimy .ananasa odcedzamy i kroimy w kosteczkę .Kukurydze odsączamy .Jajka gotujemy ,obieramy i siekamy . Pędy bambbusa kroimy w cienkie paseczki .Wszystkie składniki mieszamy z sobą .Dodajemy majonez mieszamy .doprawiamy solą i pieprzem . Pomidorki przekrawamy na pół ,wydrążamy lekko środek i nakładamy sałatkę .dekorujemy szynka i doprawiamy pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 29.07.2012 09:24
robiłam podobne - pyszne były
monika1968 09.04.2012 09:36
ślicznie wyglądają
iwa643 09.04.2012 07:02
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak