Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem pieczarkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dag
cebula 1 mała
majonez 2-3 łyżki
sól
pieprz
olej do smażenia
jajko ugotowane na twardo 7 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem pieczarkowym

Kroki postępowania

1
Cebulę i pieczarki pokroić w drobna kostkę. Na oleju zeszklić cebulę, dodać pieczarki i usmażyć.
Krok 1 - Jajka z farszem pieczarkowym foto
2
Jajka obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Wystudzone pieczarki rozmieszać z żółtkami i majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 - Jajka z farszem pieczarkowym foto
3
Przygotowanym farszem napełniać połówki jajek.
Krok 3 - Jajka z farszem pieczarkowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 06.08.2012 15:44
moje ulubione
Łukasz15 01.07.2012 18:10
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak