Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wędzony łosoś z kaparami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 20 dag
oliwki czarne 12 sztuk
koper świeży 1 gałązka
masło 1 kulka
cytryna 1/2 sztuki
kapary 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Wędzony łosoś z kaparami

Łososia pokroić w podłużne pasemka i zwinąć jak małe rolmopsy. W każdym otworek wcisnąć owoce kapara i ułożyć na półmisku. Całość skropić sokiem z cytryny. Przybrać oliwkami, koperkiem i kulkami masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta34 09.05.2012 20:33
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak