Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta z grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
cebula
masło
woda 1/2 l
podgrzybki suszone 5 dag
kapusta kiszona 60 dag

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta z grzybami

do pokrojonej kapusty dodaj namoczone grzyby, połowę wody w której się moczyły i przyprawy. Ugotuj, a następnie dołóż cebulę(zrobioną na maśle) i wodę z ziemniaków, odparuj ją.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 11.04.2012 11:29
taka kapustka zawsze smakuje wyśmienicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak