Roladki z indyka z fasolką szparagową i pieczarkami

Roladki z indyka z fasolką szparagową i pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z indyka

    1
  • fasolka szparagowa

  • oliwa z oliwek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet umyć, osaczyć, pokroić i rozbić. Pieczarki obrać pokroić w kosteczke lub plasterki i usmażyć na oliwie dorzucić fasolke szparagową, może byc mrożona wcześniej pokroić ją na małe kawałeczki dodać szczypte soli i vegety i podsmażyć. Farszem z pieczarek i fasolki nadziać fileta przebić wykałaczką i smażyć z obu stron na oliwie

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat