Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab duszony

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1,5 kg
cebula biała 5 szt
musztarda
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: schab duszony

schab obtoczyć w musztardzie posypać przyprawami do mięs, rozgrzać w garnku olej obsmażyć każdą ze stron. następnie dolać przegotoanej wody, dodac pokrojoną w piórka cebulę. podlewać czerwonym winem. dusić przez ok 2,5 godz. pokroić w plasterki podać na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rjustysia 25.05.2012 09:39
Pięknie się prezentuje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak