Sałatka z brukselki i czerwonej fasoli

Sałatka z brukselki i czerwonej fasoli

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brukselka

    40 dag
  • cebula

    2 sztuki
  • por (biała część)

  • pestki dyni

    łyżka
  • 2 łyżki oliwy

  • pieprz, sól

  • fasola

    pół puszki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę odsączyć i wsypać do miski. Pora i cebulę pokroić w krążki i zeszklić na patelni. Brukselki ugotować, odcedzić i dodać do reszty. Wszystko razem wymieszać dodać 1 łyżkę pestek z dyni, posiekany tymianek, pieprz i sól do smaku. Jeszcze raz wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agata1722

16.12.2011 16:52
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat