Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z brukselki i czerwonej fasoli

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brukselka 40 dag
cebula 2 sztuki
por (biała część)
pestki dyni łyżka
2 łyżki oliwy
pieprz, sól
fasola pół puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brukselki i czerwonej fasoli

Fasolę odsączyć i wsypać do miski. Pora i cebulę pokroić w krążki i zeszklić na patelni. Brukselki ugotować, odcedzić i dodać do reszty. Wszystko razem wymieszać dodać 1 łyżkę pestek z dyni, posiekany tymianek, pieprz i sól do smaku. Jeszcze raz wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 16.12.2011 16:52
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak